Bereidingstijd: 35 minuten, koeltijd 3uur
Ingrediënten voor 4 personen...1 sinasappel
100 ml gezoete espresso koffie met 1 tl suiker
2 snufje kardemom poeder
2 steranijs
3 eierdooiers (ei maat L)
1 eiwit
100 g suiker
250 g mascarpone
200 g peperkoek
10 g cacao
Snijd de sinasappel in kleine filets.
Espresso koffie met kruiden en sinasappel filets verwarmen
Laat 15 minuten trekken, verwijder steranijs
Klop de eiwitten stijf.
Dooiers met de suiker luchtig kloppen. Meng met de mascarpone en spatel de eiwitten voorzichtig.
Peperkoek in stukjes verdelen in een ondiepe schaal en besprenkelen met espresso.
Verspreid de mascarpone crème hier over en laat het geheel in de koelkast koelen (3 uur) voor het serveren
Geen opmerkingen:
Een reactie posten